Utmaningen dag 2 i ”30 days of feeling free” handlar om att sätta sin intention för dagen, och än en gång passar det så otroligt bra ihop med utmaningen i #21emBody som var att måla ett hjärta.
När jag målade hjärtat använde jag mig av min favorit Acrylic ink, lättflytande akrylfärg med ljusäkta pigment. Jag älskar att se hur färgerna blandar sig på det våta pappret de lever sitt eget liv.
Och att sätta intentionen för dagen är lite samma sak, att ta fram det bästa som finns just idag och låta livet följa sitt flöde utan att försöka fixa allt så att det blir så som vi tänker att det borde bli, utan ha tillit till att det blir precis som är bäst, just idag. När vi släpper våra bestämda mål, och litar på livet så skonar vi oss också från många besvikelser, för det är trots allt förväntningarna som är besvikelsens grund, eller vad tror du?

Namaste