Namasté

Hoppas ni har det skönt i sommar och tar tid till reflektion och återhämtning.

Har den senaste tiden jobbar mer och mer med Feng Shui klienter Det är så givan depå många sätt och ger så många insikter både till mig och mina klienter. Hela livet är ju en process, och vi växer och får insikter genom dessa processer. Ibland kan insikterna kännas smärtsamma innan de sjunker in på djupet, det är då som också svaret kommer.

Många inklusive jag själv, har eller har haft en historia med självsabotage. Ni vet, när vi sätter krokben för oss själva av en orsak eller annan. Det kan handla om skam, att inte känna att man är tillräcklig, eller skuld och rädslan av att någon annan blir avundsjuk ifall vi lyckas. Det kan handla om att inte känna sig värd framgång osv. Många av dessa känslor bottnar dessutom i jämförelse. ”comparison is the thief of joy” ett citat av T. Roosevelt stämmer så väl.

Själv saboterade jag för mig själv rejält denna sommar. Jag var en av  inspiratörerna i ett online event , något som jag längtat efter att göra, och var stolt över att få vara en del av, men p.g.a självsabotage hade jag helt missat när eventet skulle publiceras online och hann därför varken se resultatet av min medverkan eller bjuda in andra till eventet… Men jag hoppas och tror att chansen kommer igen i något skede.

Hur kan vi då med Feng Shui´s hjälp förbättra och förändra detta beteende av självsabotage kan man ju undra. I Feng Shui har vi de 9 olika områden som omfattar olika områden i vårt liv. 9 Bagua området står för Berömmelse och Rykte, hur vi uppfattas av omvärlden och den bild vi ger av oss själva.

Detta Bagua område domineras av eld-elementet och färgerna är rött och orange. Formen är pyramidform (triangel) och trä föremål ger energi till elden.

Var inte rädd att plocka fram dina diplom eller utmärkelser du fått, detta är området för  just det du fått uppskattning för. Våga visa vem Du är och var stolt över vad du åstadkommit i din personliga utveckling.

Så våga ta för dig, våga visa vem Du är och njut av det

Kram

Britt-Marie