Vad kan jag göra för dig? Jag kan hjälpa dig ta itu med vanor, rutiner för  att skapa ett gott energirikt liv och en mer optimal hälsa. Jag kan hjälpa dig att se vilka vanor du just nu har som inte fungerar så bra och jag hoppas kunna väcka insikten hos dig om att Du kan förändra Ditt liv till det bättre redan idag.

 

Jag tackar dig ödmjukt för att du vill dela denna resa med mig och att jag får vara en del av din resa!

 

 
Telefon: 050-567 6371
 
E-post: info@lotusenergy.fi
elller
britt-marie.low@multi.fi
 
Öppettider enligt tidsbeställning
Kråkholmsvägen 30 bostad 8
68600 Jakobstad

5 + 10 =

Min story

Jag som driver företaget Lotus Energy, heter Britt-Marie Löw.

Mitt intresse för människans välbefinnande, andlig och personlig utveckling har funnits med mej hela mitt vuxna liv. På 90-talet  kom jag för första gången i kontakt med en healingmetod som kallas Reiki, detta blev för mig en börjar på en väldigt intressant resa, både i det inre som det yttre. Efter att jag utbildat mig till ReikiMaster började jag genast hålla kurser i Reiki och jag tycker fortsättningsvis, efter dessa år, att Reiki är ett fantastiskt redskap för att uppnå balans och harmoni inte minst i mitt eget liv.

Jag började också ser hur den inre återspeglas i det yttre när jag kom i kontakt med Feng Shui, detta har hjälpt mig till större självinsikt och balans

När jag några år senare upptäckte Ayurveda infann sig känslan av att hitta hem och detta är något jag verkligen brinner för både privat eftersom jag ser hur välgörande det är för hälsa, men även i mitt jobb som terapeut känns det som en stor gåva att få hjälpa andra upptäcka sig själv och sin egen personliga balans. Konsultationen du får hos mej är skräddarsydd så att det passar både din fysiska men även din känslomässiga och mentala dosha.