Det börjar närma sig Feng Shui kursen i Kaitsor  

Kursen hålls den 18.3 kl 11.15;00  Det skall bli så roligt att träffa nya entusiastiska deltagare. Jag har sett hur inspirerade de blev som gick kursen i Jakobstad nu i februari, och vilka insikter de kom till efter kursen. Det är verkligen ett helande på djup nivå inifrån ut och utifrån in.

Det är ju ett pågående projekt detta med Feng Shui, inte något man gör en gång och sen är det klart, Du behöver upprätthålla men framför allt uppdatera med den version av dig själv som du är nu.

Igår blev jag av med ett skåp som inte fungerade hos mig, skåpet behövde lite mer omsorg än vad jag kunde ge och hittade därför ett nytt hem. Feng Shui är inte slit och släng utan vi ser över vad som behöver fixas, kan vi fixa det eller kan vi ge det vidare till någon annan som är mer händig och mer intresserad av att fixa sakerna. Tycker sovrummet känns lättare och betydligt större nu när skåpet om bort.

Reflekterade över växter också. Växter sägs representera din hälsa. Tar du hand om dina växter? Själv älskar jag buketter och är mån om att byta vatten och göra nya snittytor när de börjar se lite trötta ut. Har inga #gröna fingrar” så köper endast lättskötta grönväxter som t.ex. fredskallan som dessutom är en luftrenare-

Är Du intresserad av att veta mer, boka in dig till kursen den 18.3 begränsat antal platser eftersom var och en får personliga råd för sitt hem

Namasté