Feng Shui

 

Feng Shui är en många tusen år gammal Kinesisk tradition som handlar om att ta tillvara de positiva energierna vi har i våra hem, vår omgivning och vårt liv. Genom att placera möbler, använda färger kan du påverka energiflödet i ditt hem. Genom att man skapar ett balanserat energiflöde i hemmet påverkar det också din hälsa och ditt välbefinnande.

Feng Shui betyder Vind och Vatten och syftar till de två starka element vi har runtom oss och inom oss. Vi lever under inflytande av dessa två energifält, vinden i universum och vatten i jorden. Vinden som luften i våra lungor och vatten som det största elementet i vår kropp.  Hemmet är en spegling av dig som bor där så känner du att ditt hem är kaos blockerar det också din energi.

Konsultation online/vid min mottagning

Jag erbjuder Feng Shui konsultationer till privata hem men även kontor och arbetsplatser. Vi går då igenom de 9 Bagua-områden och du får personliga råd med både inredning, färgsättning och detaljer, och tips  som gör att rummen blir personliga och balanserar de fem elementen.
Är du intresserad att påbörja denna spännande resa? Begär offert här

Online kurs och på plats

Jag erbjuder även Feng Shui kurser både på plats och online. Då  går vi igenom de  9 olika Bagua områdena mer allmänt  men du får även många råd om hur du skapar balans, och en inblick i hur energierna flödar och hur du förbättrar energierna i dessa områden.

I onlinekursen får du även tips där jag berättar  hur du kan rensa i olika kategorier och områden. Det är bra om du har Facebook då kursen sker i en sluten grupp på just facebook men du kan även delta via din e-post naturligtvis. 

Kursen bokar du här.

Vill du lyssna till hur jag jobbar med Feng Shui kan du göra det här