Namaste

Denna  vecka är det sportlovsvecka i Österbotten. Vädret visar sig från sin bästa sida och jag hoppas alla lediga tar sig tid till reflektion under sina lediga dagar och inte fyller veckan med aktivitet. När vi fyller våra dagar med aktivitet glömmer vi så lätt bort att lyssna till vårt inre.

Vår inre hälsa beror på många saker, vem vi umgås med, hur vi bort och vad vi äter och hur vi rör oss, och framför allt hur vi mår med oss själva.

Hur känner du när du stiger innanför dörren till ditt hem? Andas du ut och känner Här kan jag vila och samla mina krafter eller känner du ångest över sånt du borde ta itu med men inte riktigt orkar?

Idag hade jag glädjen att få prata med min nya vän Rita Borenstein via hennes Youtube kanal här hittar du länken till det avsnittet där vi pratar om Feng Shui bland annat. Är så glad att vi fick kontakt efter att  jag hade gästat Ann-Christine Magnusson i hennes pod Samtal med Liv   .

För det är helt underbart att ett möte leder till ett annat och tillsammans kan vi sprida glädje information och framför allt inspiration till både oss själva och andra. Är så tacksam för dessa möten.

Känner du att olika människomöten öppnar nya dörrar i Ditt liv?

Önskar er en jättehärlig vecka, ta hand om dig och varandra