Namsté

För en tid sen hyrde jag in mig hos en kollega i hennes extra arbetsutrymmen, för att hålla en föreläsning om Feng Shui. Rummet var städat och fint men det kändes som om det inte var optimalt, som om energierna inte cirkulerade i rummet. Jag frågade om vi kunde göra några förändringar och ja, det fick jag.

Det visade sig att i rummet fanns en maskin, ett felköp, som inte användes och hon ville gärna sälja den vidare till någon som kunde ha både nytta och glädje av den maskinen hade dessutom kostat en hel del.

Sagt och gjort, vi gjorde förändringar i rummet och placerade maskinen i området för ”Hjälpande vänner” eftersom den skulle få möjlighet att hjälpa någon annan i arbetet med den. Vi pratade också om affirmationer kring försäljningen och istället för att affirmera ”den fina maskinen hittar ett nytt hem” valde vi att affirmera ”den dyrbara maskinen hittar ett nytt hem” på detta sätt ljuger vi inte åt oss själva att tycka något vi vill bli av med är bra, utan håller oss till en affirmation som verklig stämmer in i själen.

Några veckor senare hade hon hittat ett nytt hem  till maskinen. Så JA Feng Shui fungerar och det är så intressant att få inspirera andra till förändring.

Lördagen den 18 februari håller jag Feng Shui kurs här i Jakobstad, det finns ännu några platser kvar så är du intresserad anmäl dig till kursen för att få personliga råd och tips för just Ditt hem.