14.02 Idag firar vi Vän-dagen här i Finland, något som jag tycker behöver firas varje dag. I övriga världen pratar man om Alla hjärtans dag eller Valentines Day. Jag tycker det är något fint just med vän-dagen, för alla kanske inte har en kärlek eller hjärtevän, men många har vänner i varje fall…

Dagen till ära lanserar jag tillsammans med min goda vän Jaana Virtanen ett nytt koncept  för behandling(som eventuellt kommer utformas till en kurs senare, det är i alla fall min förhoppning) Ett koncept där vi tillsammans fokuserar på ett par, det kan vara partners eller vänner, för att hitta en djupare förståelse till varandra och upptäcka och framför allt uppskatta sidor hos varandra.

Under behandlingen tar vi reda på Din och Din väns dosha, likheter och olikheter.  Vad som skapar samhörighet och en god kommunikation. Efter det år ni njuta av Ljudbad genom chakrasystemet och efteråt kan vi tillsammans prata om de olika chakrorna och vad Ni upplevde under behandlingen-

Låter detta intressant? Dela gärna länken till detta inlägg  så har du chans att vinna 50% rabatt på denna behandling hos Jaana och Britt-Marie.

Namaste