Härlig lördag och höstdag, solen skiner och naturen visar sig från sin vackraste sida.

Ann-Christin Magnusson har precis publicerat senaste avsnittet av Samtal med Liv där hon och jag diskuterar om energier och energiinredningen Feng Shui. Du kan lyssna till  del ett av programmet här .

Att utöva Feng Shui är något av det roligaste jag vet, det är så mycket mer än att välja rätt färg på bordsduken och gardinerna. Det är verkligen en resa in i dig själv. Du kommer i kontakt med vem du är och vad du vill vara. Feng Shui behöver absolut inte vara att leva minimalistiskt, utan ditt hem får se ut precis så som Du vill. Det viktigaste är att det speglar de som bor i hemmet.

Det kommer ske förändringar i ditt liv när du går in i denna process, först kanske förändringen känns obekväm, ovan men när allt sen faller på plats vågar också du ta mera plats i ditt liv.

Själv lever jag just nu bland flyttkartonger, efter att ha bott 30 år i samma hus finns det en hel del att rensa ut, men också upptäcka. Att flytta kan vara tröttsamt, för du rör då om i ALLA bagua områden på en och samma gång, men det är mödan värd sen när alla saker och möbler du älskar får ta plats i ditt nya hem.

För att komma i kontakt med ditt inre, och få en klarare bild av vilka förändringar du vill ha i ditt liv kan du göra en in-checkning med dig själv hur nöjd är du med de olika aspekterna i ditt liv. Jag tänker då på

  1. Karriär/livsväg
  2. Kärlek/äktenskap
  3. Familj/arv
  4. Rikedom/möjligheter
  5. Hälsa
  6. Vänner/resor
  7. Kreativitet/barn
  8. Andlig utveckling
  9. Rykte/den bild du ger av dig själv

Välj något område du känner du vill förändra och börja just där. Lycka till!