För några veckor sen satt jag i solen och lyssnade till Agneta Sjödins pod Så in i själen, där hon samtalade med Ann-Christine Magnusson. om själen och om livet. När jag senare under dagen öppnade Facebook, fick jag förslag på att bli vän med just Ann-Christine och klickade Ja. Det tog inte länge så fick jag ett meddelande av henne där hon frågade om jag ville vara med i hennes pod Samtal med Liv.

Det ville jag naturligtvis, jag älskar att lyssna till poddavsnitt och blev väldigt glad över att ha fått frågan. Några veckor senare träffades vi och Ann-Christine hade då tagit fram mitt horoskop, och det var så intressant att höra vad de olika planeterna har för påverkan på vår personlighet. Ann-Christine är väldigt duktig  på att tolka horoskop och har många års erfarenhet.

Även om vi upplever att vi känner oss själva så är det väldigt intressant att höra vad som kommer fram ur ett horoskop. Att bli bekräftad. Precis samma känsla uppstår när vi får veta vår Ayurvediska dosha. Det kommer inte som en överraskning utan mer som en bekräftelse.

Avsnittet som heter ”Mot alla odds” finns att lyssna på här

Jag hoppas och tror vi kommer göra flera avsnitt tillsammans

.