Glad Påsk!

Hoppas ni har en skön och kravlös helg. Dessa långsamma kravlösa helger väcker min kreativitet och inspiration. Jag deltar som bäst i en utmaning på FB som heter ”Virtuell vårstädning” och oj vad jag städat. Jag har rensat bort nästan 700 objekt från datorn, sånt som jag aldrig ens tittat på eller kommer att titta på.

Vad är det som gör att vi sparar saker och ting egentligen? Saker som vi skall göra ”sen” men som aldrig blir av.

Jag har tittat närmare på mitt eget beteende och kommit fram till att det bottnade i en rädsla av att bli sysslolös. Den rädslan är  väldigt obefogad eftersom min hjärna är kreativ nästan all min vakna tid. Det finns alltid något att göra, skapa eller fixa eller bara vara och njuta av stunden och känna doften av våren som är på antågande.

När jag rensade och sorterade upp filer i datorn hittade jag många intressanta saker också som jag inte kommer rensa bort. Bland annat en inspelning från radion som jag bifogat här.

Jag önskar dig en kreativ helg och följ din intuition!