Lucka 3 i Lotus Energys julkalender handlar idag om hur jag som Ayurvedisk livsstilscoach kan hjälpa dig hitta balans i vardagen och ett jättefint erbjudande

Attraktionslagen blev kanske mest känd när filmen och boken The Secret kom ut för ca 10 år sen. För mig handlar attrationslagen om så mycket mer än att drömma, manifestera sina högsta önskningar och visioner. Det handlar om ”så som du sår, får du också skörda”  Handling och konsekvens. Vad har då detta att göra med min roll som Ayurvedisk livstilscoach kanske du undrar?  Jo, syftet med en konsultation med mig är inte att du får råd och regler för hur du skall äta, utan jag vill inspirera dig att se samband mellan det du gör och hur du mår. Jag vill att Du skall bli medveten om att när du t.ex äter en kall yoghurt med mysli som frukost under vintern, känner dig mer frusen, har mindre energi och ork, än när du äter en varm gröt eller en omelett.  Jag vill att du skall se att när du sitter uppe och pysslar efter kl 22:00 på kvällen kommer ha sämre kvalité på din sömn än när du istället lägger dig den tiden.  Min önskan är att du, efter att du besökt mig, skall få större kunskap om vilken dosha du tillhör och vad detta betyder i praktiken för dig både när det gäller din fysiska kropp men även hur du reagerar i olika situationer. Att du skall förstå sambandet mellan de val du gör och hur du mår.

Därför vill jag i Julkalenderns 3 lucka erbjuda dig  1½h hälsocoaching hos mig, inklusive boken Förbättra din hälsa med Ayurveda för endast 70€ (normalpris hälsocoaching+bok 90€) ifall du bokar före den 24.12.2015 så passa på , boka din tid .