Idag firar vi Självständighetsdag i Finland. Och jag har fått fira den på bästa sätt, genom att göra det jag verkligen älskar, nämligen att hålla kurs för ivriga och duktiga kursdeltagare.

För mig är det frihet, att få göra det jag älskar att göra, det jag känner är min uppgift i  livet. Njuter verkligen av att få dela med mig av hur vi kan ta hand om oss själva på bästa tänkbara sätt.

Idag har det varit Indisk Huvudmassage som tema. Det sägs att Indisk Huvudmassage används flitigt i Indien redan från barn får man lära sig att utföra massagen tillsammans med familjen. Det lustiga var att när jag 2009 besökte Indien, Kerala, visste familjen där jag bodde ingenting om Indisk Huvudmassage, men det blev en succé  och jag fick ge familjemedlemmarna huvudmassage flera gånger under min vistelse.

Visste du om att precis som i zonterapi, där vi har bland annat områden under fötterna som är kopplade till olika organ, har vi också dessa kontaktpunkter i vårt hårbotten, vår tunga , våra öron. Kroppen är uppbyggt av ett fantastiskt signalsystem och det är med stor tacksamhet och ibland förundran jag utför behandlingen

Ha en riktigt skön Självständighetsdag och kväll

Namaste