Böcker, är viktiga för mig och något jag har många av. De flesta av mina böcker är skrivna på engelska. Jag har funderat över, vad är det som gör att en bok blir ens favorit? För mig är det definitivt när en bok kommit till mig vid just rätt tillfälle.

Samtal med Gud böckerna skrivna av Neale Donald Wasch, kom till mig precis när jag hade utbildat mig till Reiki Master 1999. När jag fick många frågor som t.ex  ”Tror du på Gud” från nyfikna och intresserade klienter och bekanta.

Eat Love and Pray skriven av Elizabeth Gilbert fick jag av en god vän strax efter en separation, och det var precis den boken jag behövde läsa just då, jag kunde inte slita mig utan ville bara läsa hela tiden. Jag läste boken t.o.m flera gånger.

Alkemisten och andra av Paulo Coelhos böcker blev jag bekanta med när jag utbildade mig till Ayurvedisk Hälsocoach . Jag läste då och läser än många böcker om Ayurveda, hälsa och välbefinnande och Paulos böcker gav mig matnyttigt om och för själen.

Debbie Fords bok The Dark side of the Light chaser, handlar om att bli vän med sin skugga och det är en fantastisk bok som gör att vi inte behöver se våra skuggsidor med en dömande blick, utan precis som även Neale Donald Walsch skriver, det finns inga skuggor utan ljus, så den andra sidan av myntet är egentligen en positiv aspekt hos oss själva

De fyra grundstenarna till ett bättre liv, samt Kärlekens insikt skrivna av författaren Don Miguel Ruiz, böcker som verkligen berört mig och som jag gärna relaterar till. Det lustiga var att jag hade köpt boken De fyra grundstenarna, läst den och lagt den tillbaka i bokhyllan, och några år senare ramlar boken ut ur bokhyllna pricis framför mig, och det var först den gången när jag läste boken igen som jag förstod på riktigt hur viktiga de fyra grundstenarna är.

Vilka är dina top 5 böcker? Skriv gärna i kommentarsfältet om dina favoritböcker.