Det har gått ett tag sen mitt senaste blogginlägg, men många saker har också  hänt sen dess.

Bland annat så har jag sett hur blockerad energi i hemmet skapar stagnation i livet. När dessa blockeringar röjs bort, i mitt fall en stor hög av tidningar, så kommer också flödet igång. Det är precis så som det är med andningen också, om vi först andas ut kraftfult, den koldioxid som finns i lungorna, kan vi sen lättare andas in mer syre, mer energi och kraft inte bara till våra lungor utan även till cellerna i vår kropp.

Processen med att rensa bort blockeringar öppnade upp en ny möjlighet att för mig stiga ur min komfortzon, och jag har för första gången gjort ett webinar. Detta var något helt nytt för mig och jag känner mig så lyckligt lottad som får vara en del av ett kvinnligt nätverk , med kvinnliga företagare, ett nätverk där vi stödjer och inspirerar varandra. Genom detta fantastiska nätverk har jag fått hjälp med det praktiska av Lotta Carlberg,  och för själva webinarets uppbyggnad av Lyckliga coachen Marie-Louise Falk, som kändes som ett självklart val när jag ville bli intervjuvad i webinaret. Här kan ni lyssna till klippet.

https://www.youtube.com/channel/UC10vyFtCvJAf1RM_4wJCt5A

Jag har också ett erbjudande i klippet  2h Hälsocoaching inkl kost-och livstilsråd  + boken Förbättra din hälsa med ayurveda till priset  130€ (Normal pris 170€) om du bokar in dig  före den 31.10.2015 du kan sen utnyttja coachingen t.ex efter jul och nyår ifall den tidpunkten känns mer lämplig för dig

bok bmlow

vi ses!