cwg

Inte bara kroppen behöver näring, även själen behöver få näring.

För mig är böcker en källa till näring för själen. För nästan 20 år sen fick jag en bok av en god vän till mig. Jag läste med stor nyfikenhet boken och jag kände verkligen att själen fick kraft och energi. Jag blev påmind om att vi redan vet det vi behöver veta, vi har bara glömt bort det, och behöver börja minnas igen

Awareness is a state of being inwhich you may choose to live. It means to be awake to the moment. It is about being keenly observant about what is so, and why.

Det roliga med den boken var, att trots att boken var på svenska trodde jag hela tiden att jag läste på engelska 🙂  Efter det har jag läst böckerna på nytt och då på orginalspråket för det är då jag känner att texten går in till själen.

Boken jag fick i min hand då för länge sen, hette Samtal med Gud och var skriven av Neale Donald Walsch. Några år senare deltog jag i ett seminarium som han höll i Köpenhamn.  I år firar Conversations With God, som boken heter på engelska, 20 år, och den är fortfarande en stor inspirationskälla för mig. Även hans senare bok The only thing that matters är en bok jag varmt rekomenderar.

Vilka böcker läser du, när du känner att din själ längtar efter näring?

Mer information hittar du här http://www.nealedonaldwalsch.com/

DSC_0004 1 bilden är tagen 2002 i Köpenhamn, här är jag då  med Neale Donald Walsch