Vi har våra dagar när det känns som om vi är i ett ständigt flöde av positiv energi. Du vet när du känner att saker och ting kommer till dig utan minsta ansträngning. När du vet att din intuition guidar dig rätt. Dagar när du lyssnar till din kropp och ger den vila och hälsosam mat, inte för att du vet att det är bra, utan för att du VILL ge dig själv det bästa.

Men vi har också alla dagar när det känns extra kämpigt, när vi känner oss ensamma och utanför. När vi jämför oss med andra och tänker ”Jag kan aldrig göra lika fint som hon gör”, eller ”är det nån mening med detta”.

För det är precis just de dagar när vi känner oss låga, som faktiskt är de dagar vi har jämfört oss med andra. Roosevelt sa ”Comparison is the thief of joy” och jag tycker verkligen det stämmer. Att jämföra sig med andra hämmar kreativiteten och skapandet och skapar istället en känsla av tvivel på oss själva och vår egen kapacitet.

Vi kan vända en dag som känns tung till något inspirerande och glatt på många sätt.

Vad gör du för att vända en negativ energi eller en dag med låg energi, till något positivt?

Själv använder jag mig av  Pranayama övningar, meditation, massage, affirmationer , eller genom att ta mig tid att iaktta naturen och allt det vackra vi har runtomkring oss.
I mars gjorde jag Affirmationskorten VACKER VISDOM 24 kort med små korta uppmuntrande ord och citat för att väcka upp glädje och kreativitet, dessa finns till salu i min butik.

vackervisdom.jpg