Har du precis som jag upptäckt att när du följet livet mer än du försker få livet att följa din vilja så går allt mycket lättare och det blir roligare?

Jag har en hel del projekt på gång just nu mycket jobb vid datorn och mycket planering, men jag  lyssnade till mitt inre och kom fram till att innan jag sätter igång och uträttar det som behöver uträttas, ja jag vill ju ha dessa saker gjorda också. Innan jag kan sätta igång med mina projekt  så behöver jag ta hand om mitt hem. Jag behöver göra lite Feng Shui för att få in ny energi i hemmet och i mina tankar. Jag tillät det andra att vänta , en sak i taget.

Detta gäller även din kropp, när du lyssnar inåt och  till din egen energinivå, ja den energinivå som är naturlig, inte den energinivå du tror du har när du går på adrenalin, då orkar du bättre, du sover bättre och du väljer t.o.m mat som är bra för din kropp.

När du inte gör det, det är då du misstolkar tröttheten till ett sockerbehov, ett behov av kaffe eller annan stimulans.

Så ge dig själv gåvan att i sommar skapa en bättre relation till dig själv, lyssna till din kropp och tillåt dig att följa flödet

 

bliss