Jag är inte speciellt ordningsfull av mig mig 🙂 min hjärna går på högvarv, och ideér sticker upp som svampar ur jorden dag och natt. Inte för att jag känner mig speciellt stressad utan för att det finns så mycket som är roligt och som jag vill göra, som jag vill utveckla och ta del av. Men ibland blir det för mycket både i det inre och i det yttre. När en idé följs av en annan innan den första ens blev färdigt. Det är då hemmet blir kaotiskt, skrivbordet svämmar över och… ja ni vet.

Detta plågar mig ibland, speciellt eftrsom jag både gått och hållit utbildningar själv inom Feng Shui. Kurser där jag berättat hur viktigt det är att rensa i röran, att var sak har sin plats. Vill ju gärna ”Walk my talk”

Ni som följt min blogg vet att jag älskar att måla och skapa, och nu är jag så lycklig över att äntligen ha hittat ett användningsområde för förpackningar som kommer när vi köper än det ena än det andra. Jag kan faktiskt göra om dessa kartonger till ”Art Tags” min nyfunna passion och glädje. Små (eller stora) etiketter med små konstverk på. Ett sätt att vara kreativ utan att det tar många dagar att få ett resultat. Jag kommer i sommar att ordna kurs i hur du gör dina egna art tags så håll ögonen öppna och njut av dagen som den är!

PhotoGrid_1432030098528