Efter en lång paus från bloggandet känner jag mej redo att igen blogga.

Sommaren brukar vara en väldigt aktiv period för mig i mitt företag Lotus Energy, men denna sommar har varit annorlunda. Kanske beror det på att vi har haft en fantastisk värme och många soliga dagar eller så kanske det beror på att många har påverkats av informationsflödet och nyheterna som berättar för oss att det är sämre tider, vad vet jag? Påverkas du av den information som media serverar, och börjar agera därefter utan att dessto mer se om det stämmer för just dig?

Detta har i sin tur  till att även jag haft ”sämre tider” och ingen inkomst. Men som de säger ”All clouds has a silver lining” Det finns något gott i allt. Så även detta. Som jag nämde i tidigare blogginlägg så har jag istället ägnat mig åt att måla. Ett intresse som jag alltid haft men inte haft tillit till att min förmåga att skapa räcker till. Räcker till för vem kan jag ibland undra 🙂 Den kreativa processen är en inre process som helar och läker, för mej är det dessutom ett väldigt meditativt tillstånd där jag känner mej omsluten av den kreativa energi som finns i Universum, men också inom oss alla.

Att måla utifrån intuition och färg har hjälp med att hela det som blockerat min kreativa process sen jag gick i skolan där vi alla skulle prestera samma sak oberoende av våra personligheter, det är en enorm frihetskänsla att veta att det inte går att ”göra fel” i den egna skapandeprocessen.

Vilket är ditt sätt att vara kreativ?  Berätt gärna, och ha en njutningsfull kväll #bloomtrue