kreativitet2Vad kan göra en lyckligare än att tillåta sig att befinna sig i flödet av energi… Flow som det heter på engelska.. Vilken underbar känsla det är. När du tillåter dig att befinna dig i ditt eget ”flow” kan du känna att din energi ökar och du kan ge mer även till andra, du orkar mer  och du känner inte att andra personers energi äter upp dig, för du vet och du har fyllt på din egen energi. Jag tror det är absolut dit vi behöver komma.

För vissa handlar det om att gosa med barn / barnbarn eller ett husdjur, för någon handlar det om att pyssla i trädgården, eller att läsa någon bra bok, medan det för vissa handlar om att bara vara stilla i sig själv utan inflytande utifrån, eller så kanske det kan vara att ge utrymme för sin kreativa energi att flöda.

Själv har jag under 10 dagar unnat mig tiden att ge mig hän att måla… inte för att prestera, utan för att den finns en enorm glädje i att använda  färger….Jag gick en kurs online och fick lära mig nya tekniker som jag aldrig tidigare testat och det var en helt underbar upplevelse,  och det tog mig med på en resa inåt, till min själ, och Detta, gör mig lycklig

Vad blir du lyckliga av?