Ayurveda Behandlingar

Känner du dig förvirrad av alla de olika  kostrekommendationer som ges, och vill hitta en individuellt anpassad kost just för dig? Då är Ayurveda hälsocoaching något för dig. Eller känner du att du behöver en balans i hela din livsstil när det gäller att uppnå mål hitta den motionsform som passar dig, då är också Ayurveda hälsocoachingen det du kommer ha glädje av.

Är du trött eller utbränd och känner att du behöver mer energi? Då kan jag rekommendera Abhyanga Massage. Eller har du just nu en stressig livssituation som gör att du känner att inte kropp och själv hinner ikapp?  Då är Marmabehandlingen  precis för dig.

Har du sömnproblem eller känner att din hormonella balans inte är som den borde? Shirodhara behandlingen hjälper det slappna av och varva ner.

De flesta av behandlingarna utförs oftast med varm olja, meddela gärna när du bokar din tid ifall du har någon allergi mot t.ex. dofter så kan behandlingen anpassas bättre.

För tid som inte avbokats minst 6 h före given tid debiteras 30€.

Behöver du extra tid förutom de 2h  som reserverats till behandling ink konsultation , vänligen nämn om detta när du bokar. Extra tid debiteras 20€/ 30 min

Ayurvedisk hälsocoaching

Ayurvedisk hälsocoaching är för dig som vill förebygga så att inte obalans uppstår i din kropp. men även för dig som vill  korrigera de eventuella obalanser som redan  uppstått och kanske har orsakat dig ohälsa.

Hälsokonsultationen är en helhet av både den fysiska hälsan, mentala och känslomässiga balansen.

Hälsovägledningen baserar sig på en grundlig genomgång av dina vanor och rutiner, samt tolkning av pulsen, ögon, tunga och naglar.

Du får under besöket  fylla i ett frågeformulär som visar vilka element, vata, pitta eller kapha som styr din konstitution och är dina mest dominerande doshor. Vi går också tillsammans igenom dina nuvarande vanor och rutiner.

Under hälsocoachingen ser jag både till din fysiska dosha, och vilken kost som är lämpligast för dig,och de doshor som dominerar.  Jag tar även i beaktande din mentala/känslomässiga dosha  Hälsocoachingen är därför också för dig som vill ha förändring i ditt liv, hitta mera livsbalans och harmoni när det gäller arbete och fritid eller nya mål i livet.

Efter besöket sänder jag dig en sammanfattning per e-post från hälsocoachingen med de råd och förändringar som vi under besöket gick igenom.

Efter konsultationen har du möjlighet att välja att komma på uppföljning en månad efter det första besöket för mera råd och vägledning

 

Det finns också möjlighet att få hälsovägledning per telefon, ifall du bor på annan ort. Det går till så att du ringer upp och får hemskickat till dig frågeformulären som du fyller i och sänder tillbaka till mig, efter några dagar ringer du upp igen och får din konsultation och sammanfattning per telefon med de anvisningar och råd och eventuellt rekommendationer på ört preparat som återställer just din balans.