Kokonaisvaltaista terapiaa, henkisen kehityksen koulutusta

 Britt-Marie haluaa auttaa sinua saavuttamaan tasapainon arkeen.

Lotus Energy yrityksen takana toimin minä, Britt-Marie Löw.
Ihmisen hyvinvointi ja henkinen kasvu ovat kiinnostaneet minua koko aikuisikäni. Tutustuin 90-luvulla ensimmäistä kertaa parantamismuotoon nimeltä Reiki, jonka kautta minulle avautui uusi maailma niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Kouluttauduttuani Reiki Masteriksi aloin heti pitää Reiki kursseja ja olen vuosienkin jälkeen yhä sitä mieltä, että Reiki on mahtava työväline, jonka avulla jokainen voi saavuttaa tasapainon ja harmonian elämäänsä. Muutama vuosi myöhemmin tutustuin Ayurvedaan ja tunsin heti löytäneeni kotiin.
Olen huomannut sen parantavan vaikutuksen niin yksityisesti kuin työssäni terapeuttinakin ja näin ollen minulla on palava halu auttaa muita löytämään oman itsensä sekä yksilöllisen tasapainonsa.
 
Koen myös työni suurena lahjana voidessani auttaa muita ihmisiä elämänpolullaan. Räätälöin konsultaationi juuri sinulle sopiviksi huomioiden kehosi ja mielesi doshat. Miten voin olla avuksi juuri sinulle?
Voin auttaa sinua kehittämään tapojasi sekä rutiinejasi, jotta saavuttaisit hyvän ja energisen elämän sekä optimaalisemman terveyden. Autan sinua tiedostamaan nykyiset hyödyttömät tapasi sekä toivon herättäväni sinussa oivalluksen, että juuri Sinä itse voit muuttaa elämääsi parempaan päin jo tänään.
 
 
 
Namaste

Mikä on sinun Dosha?