Ayurvedan perusteet 

Tervetuloa tutustumaan ayurvedan perusteisiin, käymme   erityisesti ayurvedan vaikutusta ja mahdollisuuksia Pohjoismaisessa elämäntyylissä

 

Ayurveda ruokakurssi  

Ayurvedan perusteet (viisi elementtiä; Vata, Pitta ja Kapha -kehon ominaisuudet). Luennon aiheena on Agni (ruuansulatuksen entsyymit) sekä Ama (kuona-aineet). Ayurvedassa Agni on erityisen tärkeä aihe, koska Agni liittyy vastustuskyvyn ylläpitämiseen.

Reikikurssit

Reiki I Tällä kurssilla opitaan reikin periaatteet ja historia. Opit hoitamaan Reikin avulla itseäsi sekä muita. Pääpaino I -kurssilla on oman itsen hoitamisessa. Käymme läpi monia harjoituksia joiden avulla saat käytännön kokemusta hoitamisesta sekä energiaharjoituksista

Reiki 2 Tämän kurssin jälkeen voit tehdä kaukohoitoa ja reikivirtauksesi voimistuu. Kaukohoito mahdollistaa Reikin lähettämisen ajan ja paikan yli – voit lähettää Reikiä esimerkiksi menneisyyteen tai tulevaisuuteen johonkin tiettyyn tilanteeseen. Opiskelemme myös symbolien käyttöä ja harjoittelemme käytännöllisesti symbolien hyödyntämistä hoidoissa.

 

 

Intialainen päähierontakurssi

Intialainen päähieronta suoritetaan asiakkaan istuessa tuolilla ja se kohdistuu selkään, hartioihin, niskaan, rintaan, käsivarsiin sekä koko pään alueelle. Se saa juurensa Ayurvedasta (elämän tieto), jonka mukaan terveys koostuu fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin tasapainosta.

Sen tarkoituksena on lisätä elinvuosia ja edistää täydellistä terveyttä. Päähieronnan
syntyhetket ovat 1000 vuoden takana intialaisten perheiden perinteissä.