Kurssit

Reiki 1 peruskurssi

Opit välittämään Reiki-energiaa itsellesi ja muille. Monille  Reiki-kurssi on myös  alku todelliselle elämänmuutokselle, joka tekee tietoiseksi omasta sisimmästä olemuksestamme.
Reikin avulla saamme käyttöömme sisäiset voimavaramme, mikä tasapainottaa elämäämme.

 

Reiki 2

Tällä kurssilla Reiki – energian virtaus kauttasi voimistuu entisestään. Opit lähettämään Reikiä toiselle henkilölle, joka ei ole läsnä, toiseen aikaan sekä eri tilanteisiin.  
Saat käyttöösi kolme perinteistä Usui Reiki– symbolia, mikä voimistaa kykyäsi entisestään välittää elämänenergiaa myös ajasta ja paikasta riippumatta.

Ayurvedan perusteet 

Tervetuloa tutustumaan ayurvedan perusteisiin, käymme   erityisesti ayurvedan vaikutusta ja mahdollisuuksia Pohjoismaisessa elämäntyylissä

Ayurveda ruokakurssi     

Ayurvedan perusteet (viisi elementtiä; Vata, Pitta ja Kapha -kehon ominaisuudet). Luennon aiheena on Agni (ruuansulatuksen entsyymit) sekä Ama (kuona-aineet). Ayurvedassa Agni on erityisen tärkeä aihe, koska Agni liittyy vastustuskyvyn ylläpitämiseen.

Intialainen päähierontakurssi

Intialainen päähieronta on osa intialaista Auyrveda-perinnettä. Koulutuksessa opit  Intialainen päähieronnan joka tehdään öljyällä. Pään lisäksi hoidossa käsitellään hartiat, niska, olkavarret ja kasvot. Kursissa opit Intialaisen päähieronnan historia, indikaatiot ja kontraindikaatiot, intialainen päähieronta osa-alueittainHoito on erittäin kokonaisvaltainen ja tuottaa levollisen ja rentoutuneen olon.